كل ماهو جديد
 
الرئيسيةالرئيسية  البوابةالبوابة  اليوميةاليومية  مكتبة الصورمكتبة الصور  س .و .جس .و .ج  بحـثبحـث  التسجيلالتسجيل  الأعضاءالأعضاء  المجموعاتالمجموعات  دخولدخول  

شاطر | 
 

 بيف باستري باللحمة المفرومة

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
teto
رئيس المنتدى
رئيس المنتدى
avatar

ذكر
عدد الرسائل : 714
العمر : 34
السٌّمعَة : 1
نقاط : 76
تاريخ التسجيل : 21/02/2007

خطأ
الرومانسى:

مُساهمةموضوع: بيف باستري باللحمة المفرومة   الجمعة مارس 16, 2007 10:47 pm

بيف باستري باللحمة المفرومة



المكونات والمقادير400 جرام باف بيستري الجاهزة
1/4 لحمة معصجة عادي بالبصل
3 جبنة مثلثات
2 ملعقة جبن شيدر
1 ملعقة خلطة فلفل " فلفل احمر +فلفل اخضر+ثوم+زيت زيتون+التوابل تفرم مع بعض
1/4 كوب لبن+بيضة مخلوطين مع شوية فلفل اسود
طريقة التحضيرنفرد العجينة مستطيل و تدهن بالجبنة المثلثات
نفرد اللحمة المفرومة علي العجينة
يوضع خلطة الفلفل بس مش كتير بس للطعم
نرش الجبنة الشيدر
نلف العجينة زي السينابون
نفطع العجينة ترنشات
نضعها في صينية بايركس
تدهن بخليط البيض و اللبن
نحطها في فرن 180 درجة لمدة نصف ساعة تقريبا او لغاية ما لونهم يبقي دهبي

_________________
الصمت لغه العظماء
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://elkady1.bbfr.net
mona
عضو جديد
عضو جديد
avatar

عدد الرسائل : 2
السٌّمعَة : 0
نقاط : 0
تاريخ التسجيل : 03/03/2007

مُساهمةموضوع: رد: بيف باستري باللحمة المفرومة   السبت مارس 24, 2007 11:34 am

ممتاز
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
بيف باستري باللحمة المفرومة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
القــــــــــــــاضــــــــــــــى :: القسم الخاص بالمطبخ :: منتدى الاطباق الرئيسيه-
انتقل الى: